já nevím...

Deset let výročí

10. 8. 2018 1:00

Tak jsme oslavili výročí deseti let. V dobrém i ve zlém, ve zdraví i v nemoci, cestou necestou, polem nepolem, lesem, sjezdovkou, horami, polní dálnicí dál a dál na východ, řekami atd dokud nás STK nerozdělí :).

Naše útočiště, kuchyně, obývák a ložnice v jednom, někdy i koupelna. Rodinný mazel starý stejně jako já, s námi už deset let. Statisíce kilometrů po Evropě, trochu i v Asii, ze začátku ve dvou, později ve větším a větším počtu. A velké plány. Náš Skokan alias Vietnamec. Traduje se, že nejhezčí pohled na svět je ze hřbetu koně. Samozřejmě je to kec! Nejhezčí pohled na svět je z řidičovy sedačky tranďáka!

Do další desítky té naší škatuli přejeme hóóódně bezpečných kilometrů, nízké ceny pohonných hmot, jiskru nejen v oku, plechařinu bez koroze a opět fungující klimu :)!

No a co říci závěrem? Copak že náš drobeček dostane k výročí??? Jistě každý čtenář už zvědavostí přímo hoří! Začátkem léta dostal repas motoru a za pár týdnů pojede na relaxačně-ozdravný pobyt převodovka :D! Ještě by se hodil lifting pošramocené (nejen) pověsti, na to se může těšit do příště :)! Tak na zdraví a ať (nám) to hezky šlape (na benzínku) :D :D :D! 

 

Zobrazeno 945×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková